Gå direkt till innehåll
Kees Spring Blossom - blommigt öl med inslag av humle, citrus och karamell och liten bitterhet. Passar bra till vårens och sommarens grillbuffé.
Kees Spring Blossom - blommigt öl med inslag av humle, citrus och karamell och liten bitterhet. Passar bra till vårens och sommarens grillbuffé.

Pressmeddelande -

Nyhet! Kees Spring Blossom - nytt öl på Systembolaget

Nu finns Spring Blossom, en fruktig pale ale från den nederländske craft beer-bryggaren Kees Bubberman, att beställa på Systembolaget. Spring Blossom bryggs bara på våren och har en blommig doft med inslag av humle, citrus och karamelltoner. Smaken är frisk, fruktig och blommig med inslag av grapefrukt som ger en lite bitter finish. Njut det till grillad hamburgare eller på en buffé.

Kees Bubberman tillhör den nya generationen ölbryggare som vågar testa gränserna för vad ett gott öl ska smaka. Han jobbar efter mottot: "Livet är för kort för tråkig öl!"

För sju år sedan startade han ett eget bryggeri efter att ha lärt sig hantverket från grunden på andra bryggerier i Nederländerna. Redan i början av sin karriär skapade han med än 30 nya ölsorter, inklusive en IPA med Earl Grey-te och stout med kaffe. 

Craft beer-bryggeriet Kees står för smakrika, fruktiga, humlerika smaker. Precis som det nya härligt vårfriska Spring Blossom.

I Systembolagets fasta sortiment finns sedan tidigare It´s a blond, en blond ale i amerikansk stil.

Det finns även fyra andra sorters öl från Kees i Systembolagets beställningssortiment, Hazy Sunrise (7,1%vol), Mosaic Hops (5,5%vol), Export Porter 1750 (10,5%vol) och Caramel Fudge Stout (11,5%vol).

KEES Spring Blossom

Artikelnr: 51997
Alkoholhalt: 6%
Pris: 42 kr.
Volym: 33 cl.
Förpackning: Burk.
Öltyp: Pale ale.
Smak/Doft: Blommig doft med inslag av humle, citrus och karamell toner. Smaken är frisk, fruktig och blommig med inslag av grapefrukt som ger en lite bitter finish.
Färg: Bärnstensfärgad.
Malt: Dual Purpose.
Humle: Pale Ale.
Serveringstemperatur: 8-10 °C.
Passar till: Grillat kött och grönsaker, som sällskapsdryck och på buffén.
Land: Nederländerna.
Producent: Brouwerij Kees,
Leverantör: Heba Food & Beverages.

Leverantör är HEBA Food & Beverages AB. För ytterligare information om Hebas alla nyheter och sortiment, varmt välkommen att kontakta: Christian Mahrle, Marknads- och försäljningschef på Heba, tel: 070-8667239, christian@heba.se

Ämnen

Taggar


Om Heba

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985.  Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken. 

Presskontakt

Christian Mahrle

Christian Mahrle

Presskontakt Sälj- och marknadschef 0457 24085

Relaterade nyheter

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985

Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken.

Heba Food & Beverages
Box 142, Kyrkvägen 5
37222 Ronneby
Sverige