Gå direkt till innehåll
Waldschütz Gruner Veltliner Klassik – silvermedalj vid årets upplaga av Vinordic Wine Challenge.
Waldschütz Gruner Veltliner Klassik – silvermedalj vid årets upplaga av Vinordic Wine Challenge.

Pressmeddelande -

Waldschütz Grüner Veltliner Klassik – Silver i kategorin vitvinsbox i Vinordic 2023

Vi presenterar stolt vinnaren av en silvermedalj i årets vintävling Vinordic Wine Challenge. Det är den populära vitvinsboxen Waldschütz Grüner Veltliner Klassik som prisades med sin andra silvermedalj. Även 2022 fick boxen samma fina utnämning.

Vinordic Wine Challenge arrangeras årligen av Stockholmsmässan och juryn består i år av 11 välkända vinskribenter som blindprovat och poängsatt vinerna i de olika kategorierna utifrån prisvärdhet. I år deltog 1.100 viner.

– Vi är mycket stolta och glada att se hur väl vårt vin tas emot och att det får gott betyg för sin prisvärdhet av vinskribenterna som provat vinerna i tävlingen, säger försäljnings- och marknadschef Christian Mahrle på HEBA Food & Beverages AB.

Här är vår silvervinnande vinbox i kategorin VB3, 300+KR/3 L:

Waldschütz Grüner Veltliner

Länk till Systembolaget:
https://www.systembolaget.se/produkt/vin/waldschutz-gruner-veltliner-klassik-271107/

Vinet kan köpas på Systembolaget.

Fakta:
Waldschütz Grüner Veltliner Klassik

Fruktigt vitt vin med inslag av päron, örter, melon, vitpeppar och mandarin. Serveras vid 8-10 °C till vegetariska rätter eller till rätter av fisk eller till kyckling. Mycket bra till tapas, marinerad eller grillad fisk, skaldjur och sushi. Perfekt till buffén nu i vår!

Alla viner från Weingut Waldschütz är certifierade som ”Sustainable Austria” vilket innebär att vinet produceras på ett hållbart sätt, allt från odling och beredning till tappning.

Hållbart val: Drycken är miljöcertifierad, har en förpackning med lägre klimatavtryck och är godkänd i Systembolagets analys av arbetsvillkor i odling och produktion.

Waldschütz Grüner Veltliner Klassik att köpa på Systembolaget. Artnr 2711, 2000 ml, 12,5 %, 239 kr.

Länk till Systembolaget:
https://www.systembolaget.se/produkt/vin/waldschutz-gruner-veltliner-klassik-271107/

Vinet importeras av HEBA Food & Beverages AB. För ytterligare information om Hebas alla nyheter och sortiment, varmt välkommen att kontakta: Christian Mahrle, Marknads- och försäljningschef på Heba, tel: 070-8667239, christian@heba.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Heba

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985. Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken. Varje dag levererar vi mat- och dryckesupplevelser utöver det vanliga.

Kontakter

Christian Mahrle

Christian Mahrle

Presskontakt Sälj- och marknadschef 0457 24085

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985

Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken.

Heba Food & Beverages
Box 142, Kyrkvägen 5
37222 Ronneby
Sverige