Gå direkt till innehåll
Tropic Dream Low Calorie Pineapple och Passion fruit är två nya exotiska fruktdrycker utan tillsatt socker.
Tropic Dream Low Calorie Pineapple och Passion fruit är två nya exotiska fruktdrycker utan tillsatt socker.

Pressmeddelande -

NYHET! Tropic Dream Low Calorie – två nya exotiska fruktdrycker utan tillsatt socker

De populära exotiska fruktdryckerna från Tropic Dream möter våren med ett nytt lågkalorisortiment. Två nya spännande smaker utan tillsatt socker adderas till sortimentet, Pineapple och Passion fruit Low Calorie. Båda sorterna produceras i Sverige.

Tropic Dream görs på äkta fruktjuice med fokus på läckra, exotiska smaker. Nyheterna Pineapple och Passion fruit Low Calorie ingår i det nya lågkalorisortimentet utan tillsatt socker. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka. Välj mellan fräsch tropisk smak av söt ananas eller lite mer sötsyrlig passionsfrukt. Fruktdryckerna passar till frukost, till måltider, till helgmyset och som en fruktig, härlig törstsläckare under dagen.

De nya lågkaloridryckerna från Tropic Dream innehåller endast 10-11 kcal. Det kan jämföras med tidigare recept då socker tillsattes, som då innehöll 41-47 kcal. Halten av fruktjuice har ändå kunnat hållas hög. Pineapple innehåller 20 procent fruktjuice och Passion fruit består av 17 procent ren fruktjuice.

– Tropic Dream har en passion för nya och spännande smaker och vill erbjuda en överraskande god smakupplevelse. Vi ser samtidigt att alternativ med mindre socker efterfrågas i allt större utsträckning. Det är därför extra roligt att få presentera en kombination med två spännande exotiska smaker utan tillsatt socker som ger färre kalorier, säger Richard Mahrle, Brand manager på HEBA Food & Beverages AB som producerar Tropic Dream i Sverige.

Fruktdryckerna är klara att dricka direkt ur förpackningen. De är goda att njuta som de är, men blir extra fräscha med krossad is. Dryckerna passar även som bas för läskande och smakrika cocktails med eller utan alkohol.

Tropic Dream Pineapple 1 L är en tropisk smakexplosion av ananas och apelsin. En törstsläckande fruktdryck med noga utvalda frukter som blandats för en härlig smak. Innehåller 20 procent fruktjuice och inget tillsatt socker. Endast 11 kcal. Produceras i Sverige.

Tropic Dream Passion fruit 1 L är en exotisk fruktdryck som kombinerar favoriterna passionsfrukt och apelsin med äpple. En balanserad och uppfriskande smakupplevelse som släcker törsten. Innehåller 17 procent fruktjuice och inget tillsatt socker. Endast 10 kcal. Produceras i Sverige.

Tillgänglighet

Tropic Dream Pineapple och Passion fruit utan tillsatt socker lanseras i vecka 7 hos ICA och Citygross, Willys och Hemköp och rullas ut i butiker över hela landet under de närmsta veckorna.

För ytterligare information, produktprover eller bilder, kontakta Christian Mahrle, Marknads- och försäljningschef på Heba, tel: 070-8667239, christian@heba.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Heba

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985. Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken. Varje dag levererar vi mat- och dryckesupplevelser utöver det vanliga.

Kontakter

Christian Mahrle

Christian Mahrle

Presskontakt Sälj- och marknadschef 0457 24085

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985

Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken.

Heba Food & Beverages
Box 142, Kyrkvägen 5
37222 Ronneby
Sverige