Gå direkt till innehåll
Den populära ekologiska och KRAV-märkta lingondrycken från Finnerödja kommer nu i praktisk 1-litersförpackning.
Den populära ekologiska och KRAV-märkta lingondrycken från Finnerödja kommer nu i praktisk 1-litersförpackning.

Pressmeddelande -

Nyhet! Finnerödja ekologisk och KRAV-märkt lingondryck nu på 1 liter

Nu kommer en efterlängtad nyhet i Finnerödja-familjen. Den KRAV-märkta och ekologiska svenska lingondrycken kommer nu som praktisk 1-litersförpackning. Lingon är en av Finnerödjas allra mest omtyckta smaker.

Lingondryck är populärt i Sverige. En folkkär törstsläckare som är perfekt som måltidsdryck till lunch eller middag och som även kan blandas i olika drinkar.

Finnerödja KRAV-märkt och ekologisk lingondryck fanns tidigare bara som koncentrat på 200 ml. Nu kommer den i praktisk färdigblandad 1-litersförpackning.

– Vi märkte att efterfrågan ökade på de drickfärdiga dryckerna från Finnerödja. Flera kunder hörde av sig och ville kunna köpa den populära lingondrycken i en färdigblandad variant. Nu är den här, säger Richard Mahrle, brand manager för Finnerödja på HEBA Food & Beverages som producerar drycken i Sverige.

Svenskt superbär

Lingon kan kallas ett svenskt superbär. Lingon innehåller hög halt antioxidanter och har traditionellt använts inom folkmedicinen i hundratals år.

Finnerödja är en storsäljare bland bärdrycker. I praktisk drickfärdig 1-litersförpackning finns nu förutom lingon även smakerna blåbär, havtorn och tranbär. Tranbärsdrycken kommer även på klimatsmart koncentrat på 200 ml som blandas med vatten och ger 1 liter drickfärdig dryck.

Lingonen i Finnerödja bärdrycker, liksom blåbären, plockas för hand i svenska skogar under säsong. Övriga bär i sortimentet kommer från norra Europa. Alla dryckerna tillverkas i Sverige.

KRAV-märkta och ekologiska drycker

Finnerödja vill hålla smaken av bär så naturlig som möjlig. Dryckerna är KRAV-märkta, varsamt sötade med ekologiskt råsocker och är helt fria från färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. Med KRAV-märkt dryck i glaset slipper du konstiga tillsatser och bidrar till hållbar produktion och renare miljö.

Du hittar alla dryckerna från Finnerödja på ICA. Blåbär, havtorn och tranbär finns på Coop. Tranbär finns även på Hemköp.

För beställning av prover samt ytterligare information om Hebas alla nyheter och sortiment, varmt välkommen att kontakta: Christian Mahrle, Marknads- och försäljningschef på Heba, tel: 070-8667239, christian@heba.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Heba

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985. Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken. Varje dag levererar vi mat- och dryckesupplevelser utöver det vanliga.

Kontakter

Christian Mahrle

Christian Mahrle

Presskontakt Sälj- och marknadschef 0457 24085

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985

Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken.

Heba Food & Beverages

Box 142, Kyrkvägen 5
37222 Ronneby
Sverige