Gå direkt till innehåll
Den alkoholfria drinken Strawberry Daiquiri från Tropic Dream har fått mer jordgubbssmak.
Den alkoholfria drinken Strawberry Daiquiri från Tropic Dream har fått mer jordgubbssmak.

Pressmeddelande -

Nu blir Tropic Dream Strawberry Daiquiri ännu godare med mer smak av jordgubb!

Föreställ dig doften av solvarma jordgubbar och fräsch lime. Ta bort fem procent socker och allt konserveringsmedel så har du innehållet i Tropic Dreams uppdaterade och förbättrade alkoholfria drink Strawberry Daiquiri. Strawberry Daiquiri är en av Tropic Dreams mest populära smaker som nu har fått ett uppdaterat recept med ännu godare smak av solvarma jordgubbar.

Jordgubbar och lime är en smak som tilltalar många och den alkoholfria drinken Strawberry Daiquiri passar alla som vill ha en färdig god drink att njuta av, utan att behöva köpa hem en massa olika ingredienser.

– Vi valde att tillsätta ytterligare jordgubbsjuice för att höja smaken. Samtidigt minskade vi på sockret och tog bort konserveringsmedlet. Nu känns det verkligen som den perfekta Strawberry Daiquirin, säger Richard Mahrle, brand manager för Tropic Dream på Heba Food & Beverages som producerar drycken i Sverige.

Tropic Dream är en storsäljare bland fruktdrycker och alkoholfria drinkar. Sedan tidigare finns det sju sorters exotiska alkoholfria drinkar och fruktdrycker i sortimentet. Tropic Dream produceras i Sverige och har funnits på marknaden sedan 2009. 

De alkoholfria drinkarna inkluderar förutom Strawberry Daiquiri även Mojito, Margarita och Piña Colada. De exotiska fruktdryckerna finns i smakerna Coconut, Mango och Passion.

Du hittar Tropic Dream Strawberry Daiquiri på ICA, Coop och Citygross.

Ämnen

Kategorier


Om Heba

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985.  Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken. 

Kontakter

Christian Mahrle

Christian Mahrle

Presskontakt Sälj- och marknadschef 0457 24085

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985

Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken.

Heba Food & Beverages
Box 142, Kyrkvägen 5
37222 Ronneby
Sverige