Gå direkt till innehåll
Nu kommer glutenfria Gustamente äkta italiensk pasta i nya förpackningar.
Nu kommer glutenfria Gustamente äkta italiensk pasta i nya förpackningar.

Pressmeddelande -

Glutenfria pastan Gustamente finns nu i ny förpackning

Gustamente Tortellini med skinka och parmesan och Ravioli med ricotta och spenat – två älskade produkter bland glutenfri pasta – kommer nu i nya förpackningar. Den fyllda pastan från italienska Gustamente är av mycket hög kvalitet och passar alla som vill eller behöver äta glutenfritt.

– Pastan produceras i Italien av italienska råvaror av hög kvalitet. Vår nya design har vi tagit fram för att vi ville förstärka just det och underlätta för konsumenterna att välja en äkta italiensk pasta som dessutom är glutenfri, förklarar Christian Mahrle på HEBA Food & Beverages som marknadsför Gustamente i Sverige.

Glutenfri pasta från Italien

Gustamente produceras i pastans hemland Italien mellan Modena och Bologna i området Emilia Romagna. Pastan finns två smaker, Ravioli med ricotta och spenat och Tortellini med skinka och parmesan. Båda är glutenfria. Mjölet som används i produktionen är naturligt glutenfritt, har låg sockerhalt och är rikt på proteiner och fibrer. Tortellinin är även laktosfri.

Hög kvalitet utan tillsatser

Pastan från Gustamente innehåller endast italienska ingredienser av hög kvalitet – varav 26 procent ägg. Pastan är fri från palmolja, konstgjorda smakämnen, GMO, färgämnen, polyfosfater, glutamat och transfetter.

Lång hållbarhet

På grund av sin världsunika förpackningsteknik kan den semifärska pastan förvaras i flera månader i rumstemperatur. En förpackning räcker till 2 personer och blir klar på 3-4 minuter. Gustamente glutenfri pasta finns att köpa på ICA, Coop, Willys och Hemköp.

Om Gustamente

Företaget Gustamente ligger i området Emilia Romagna i Italien. Här har man tillverkat färsk fylld pasta i 40 år. 2015 ställdes produktionen om helt till glutenfritt. Därmed är risken för kontaminering obefintlig då all produktion är glutenfri. Produktionen uppgår till två miljoner kilo/år som levereras till kunder över hela Europa.

Läs mer om Gustamente och hitta recept här.

Gustamente tortellini och ravioli importeras av HEBA Food & Beverages AB. För ytterligare information om Hebas alla nyheter och sortiment, varmt välkommen att kontakta Christian Mahrle, Marknads- och försäljningschef på Heba, tel: 070-866 72 39, christian@heba.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Heba

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985.  Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken. 

Kontakter

Christian Mahrle

Christian Mahrle

Presskontakt Sälj- och marknadschef 0457 24085

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985

Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken.

Heba Food & Beverages
Box 142, Kyrkvägen 5
37222 Ronneby
Sverige