Gå direkt till innehåll
Celt Ale 3,5% – nu i 33 cl-flaskor.
Celt Ale 3,5% – nu i 33 cl-flaskor.

Pressmeddelande -

Celt får ny storlek

Nu kommer de två populära ölsorterna Celt Iron Age Red Table Ale och Celt Golden IPA i en ny storlek, 33 cl.  

Som bekant blir alkoholsvagare öl allt bättre. Två bra exempel på detta är de här två craft beer-varianterna från Celt i Wales i Storbritannien. Det är två olika ale som trots endast 3,5% alkohol lyckas bjuda på en smakrik och spännande upplevelse.

Rubinfärgade Iron Age Red Table Ale har en mjuk, maltig och fyllig smak med inslag av tropisk frukt som passar till kryddig mat. Golden IPA har en humlearomatiskt frisk smak med inslag av citrus och balanserad beska och passar bäst till smakrik husmanskost.

Craft beer-bryggeriet the Celt Experience Brewery startade 2007 i Wales av ölentusiasten Tom Newman som vann många internationella priser för sina öl. 2016 övertogs bryggeriet av Evan Evans som passionerat driver projektet vidare.

Tidigare har Celt-ölen levererats i halvlitersflaskor, men nu kommer de alltså i en ny storlek, 33 cl.

De båda Celt-sorterna 3,5% finns i den lokala livsmedelsbutiken.

Ämnen

Kategorier


Om Heba

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985.  Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken. 

Kontakter

Christian Mahrle

Christian Mahrle

Presskontakt Sälj- och marknadschef 0457 24085

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985

Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken.

Heba Food & Beverages
Box 142, Kyrkvägen 5
37222 Ronneby
Sverige