Gå direkt till innehåll
Ho Ho Ho HEBA 23

Bild -

Ho Ho Ho HEBA 23

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
1303 x 3120, 763 KB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Christian Mahrle

Christian Mahrle

Presskontakt Sälj- och marknadschef 0457 24085

Relaterat innehåll

Ho! Ho! Ho! – Årets julöl på väg!

Ho! Ho! Ho! – Årets julöl på väg!

Den 1 november släpps populära julölet Ho! Ho! Ho! Amber Christmas Ale på Systembolaget för tredje säsongen. En bärnstensfärgad, fyllig och dessutom glutenfri ale från Wales med mycket humle, lagom beska och en fin karamellton. Nr 11178, 500 ml, 4,5%, 29:20 kr.

Nu finns populära julölet Ho! Ho! Ho! Amber Christmas Ale åter att köpa på Systembolaget.

Ho! Ho! Ho! – Säljstart i dag för årets julöl!

Nu finns populära julölet Ho! Ho! Ho! Amber Christmas Ale åter att köpa på Systembolaget. Ho! Ho! Ho! Amber Christmas Ale är en bärnstensfärgad, fyllig och dessutom glutenfri jul-ale från Wales. Det smakar mycket humle, har en lagom beska och en fin karamellton som gör att det passar extra bra till julmat.

Vi levererar drycker och livsmedel på den nordiska marknaden sedan 1985

Våra produkter finns på Systembolaget, i dagligvaruhandeln, på restauranger samt i våra grannländer Danmark, Norge och Finland. I vårt sortiment ingår ett antal noga utvalda internationellt kända varumärken, samt egna varumärken.

Heba Food & Beverages

Box 142, Kyrkvägen 5
37222 Ronneby
Sverige